Vad ni är fina!

Det är verkligen så himla roligt att logga in och se att jag har massor utav nya kommentarer, det gör att det känns så mycket roligare att skriva saker! Nu ska jag bara ladda in ytterligare bilder från kameran till datorn så ska ni få ännu mer smaskens från mitt liv! (höhö) Abrazos y besos!
 
 

Hajens käftar

Herre min gud, jag ska snart kasta mig in i hajens käftar.. Önska mig lycka till! (för dem som undrar kan jag berätta face2face vad detta handlar om..) Hoppas ni alla har/får en fin lördagskväll! :)

Glad fast ledsen

God kväll folket :)
Idag har jag varit ledig och vart hemma och pysslat med lite olika saker, bl a städat och bakat :) Sedan gick jag en promenad och stötte på en vän som jag tog med hem och hade kul med! ;) Haha, skämt åsido ni får se imorgon vad vi gjorde och vem kompisen var! Nu ligger jag i sängen helt själv och funderar på vad nästa drag för denna kvällen blir. Känner mig lite smådeppig och trött, sällskapssjuk fast jag ändå vill vara själv.. Hur går det ihop egentligen? Kan man lösa det problemet på något sätt? :P Haha, nu ska jag sluta svamla iaf! Hur har du haft det idag och vad har du gjort? :)

Stockholms Lokalkalabalik

God morgon!
Jag läste nyss i DN om en man som hittat på ett nytt spel som ligger på internet. Det handlar om att man ska lyckas klämma personer i spärrar (SL), så det sprutar blod. Detta har blivit rekordpopulärt tydligen och enligt killen som skapade det var hans grundidé var att ta en nyhet och få den till en absurd nivå! Det bästa med det hela tycker jag, är att killen länkat spelet till SL:s fb sida och skrivit nåt i stil med "detta spel presenteras i samarbete med SL - Stockholms Lokalkalabalik." HAHAHA herre min gubbe vad jag skrattade när jag läste detta - klockrent ju!! ;D
Jag och Angelica har också råkat ut för Stockholms Lokalkalabalik! ;)

Bästa resesällskapet

HAHAHA jag säger bara en sak - vore jag skata hade jag definitivt gjort likadant! ;)
Älska metro-nyheter :D

Klia sig

Har ni tänkt på hur förbaskat skönt det är att klia sig? Om man t ex har massa myggbett som kliar, men som man låtit bli att klia på och sen går det inte att hålla emot längre.. Känslan är ju helt underbar, det går liksom inte att beskriva! Det är som att man hamnar någon helt annanstans helt enkelt! Sam/mottycke? :D

Only for you Lulu ^^

 

Jaa fast.. nej..

Jaa.. Vad ska man säga? Det är ju en fin tanke med att folk ska slippa bli klämda och så.. Men ärligt SL? Hur i hela fridens namn tänker ni? Ni tycker inte att det finns typ 1 000 000 grejer som är viktigare att lägga tid, pengar och engagemang på?! Några små tips kan ju t ex vara att;
* Se till att tågen går i tid!
* Ta bort tuggummi och restaurera upp vagnarna!
* Bara för att det kommer någon millimeter snö ska inte det göra så att ingen i Stockholm kommer någonstans!
* Hitta på ett sätt som gör att det är billigare för oss resenärer att åka - det behöver inte vara snordyrt att samåka och spara på miljön jag lovar!

Dagens klädval

Denna utstyrsel är inspirerad av Michelin-gubben ;D
Lite lagom tjockis-style på förskolan sådär :D

Idaaag..

har jag varit på min allra första förskola :D (har 3 st för er som är lite efter ;) Alla barn som brukat känna igen mig hade tyvärr slutat och börjat skolan, men 1 barn kände igen mig från början trots att det var över ett år sen jag var där senast! Och två andra kände igen mig efter lite betänketid ^^ 2 föräldrar kände också igen mig varav den ena kom fram och kramade mig 2 gånger och hälsade mig välkommen tillbaka :D I slutet av dagen kom en 4åring fram och sa; "vart har du varit så länge, jag har ju saknat dig!" Så fint, sånt blir man verkligen glad av att höra :D
Säg mig, hur har din dag varit? :D

Tintin

Är det någon som har hängt med vad som hände med Tintin-böckerna på Kulturhuset? De bannlystes ju för att de ansågs "rasistiska". Detta dels eftersom araber beskrevs ungefär som "såna som flyger på flygande mattor och röker vattenpipa hela tiden" och ord som "neger" stod med. Dessutom har det varit på tal om att fler böcker ska tas bort, bla Astrid Lindgrens saga om Pippi i Söderhavet med hennes pappa "negerkungen", eller Enid Blytons 5-böcker för att det oftast är zigenare som stjäl saker i hennes böcker.
Men alltså snälla jag orkar inte. Vem, är det som blir kränkt av detta? Speciellt Tintin som skrevs på 1930 talet!! Då var det inte ens aktuellt med diskriminering! Varför inte bara acceptera att detta är en påhittad historia precis som de andra böckerna och låta dem vara! Ska vi börja ta bort alla deckare där det är en man som är förövaren för det är diskriminering då eller?
En annan tanke är också om vem det är som blir diskriminerad? Är det föräldrarna till barnen, eller barnen själva? Jag är uppvuxen med bl a Pippi Långstrump och har aldrig ens tänkt tanken på att hon är vit som en snöboll och hennes pappa mörk och att någon av dessa skulle vara "fel". Jag lovar, barn tänker inte så. Skulle det t ex stå i Kalle Anka att alla svenskar var vikingar och hade isbjörnar på gatorna skulle jag bara skratta åt hur dåligt det var! Idag vet alla att hudfärg inte spelar någon roll, att alla är lika värda. Jag kan väl aldrig i hela mitt liv tänka mig att om man frågade en svart/vit person varför den hatade personer av den "andra färgen" - att den då skulle svara; Joo allt började med att jag läste Tintin... Nej skärpning världen, vart är ni påväg?? Förstår ni vad jag svamlar om? Håller ni med eller tycker ni något annat?

Dagens garv

Hahahaha Gunnar och Metro alltså xD

Nattiz mamma!

 
Jag har träffat och (känner) någon som är med i dagens metro, ganska coolt va? ;)

Tantfika

I söndags var jag på tantfika som vi så charmigt kallar det, hos min gamla kompis Catharina :D Med mig var Lulu och vi gick halva vägen och tog världens omväg med buss andra halvan :D Det var verkligen roligt att träffa dem igen, de har varit och kommer förhoppningsvis vara, de kompisar som känt mig längst genom hela livet! ^^
Det här är tantfika på hög nivå det! ;D

Dagens outfit en söndag

Jeans - Nudie
Linne - HM
Tröja - Gina Tricot
Till detta matchar vi med en fiskbens fläta a la syster, halsband från familjen samt mina coola glasögon ;D
 

Hmm

Har inte mycket att berätta överhuvudtaget för tillfället faktiskt.. Det händer inte så mycket efter jobbet! Men då är jag ändå så trött att jag bara vill gå och lägga mig x) Hur har ni det? Jag lovar att ladda in bilderna från kameran till datorn snart så ska ni få lite roligare inlägg, men nu ska jag borsta tänderna och lägga mig med en bra bok ^^ Godnatt folk i cyberrymden!

Kärlek

3-årig pojke: Jag älskar dig.
Jag; Haha, gör du?
3-åring; Jaa, jag älskar min syster.. Och så älskar jag dig.
Roligt att man är uppskattad på jobbet! ^^ 
Jag tycker hemskt mycket om alla mina barn! <3

NY del 2

Manhattan <3
 
Central Park ^^
 
NY och USA i ett nötskal.. ^^

Don´t you worry

Är på rätt bra humör idag :) Har gjort riktigt mysiga saker som jag ska berätta senare och för tillfället ligger jag bara i sängen och lyssnar på NRJ. Tittar på gamla bilder. Vill slänga in ett extra stort hjärta till alla mina tjejkompisar, ni är dom mest underbara människorna i världen och ni finns verkligen här för mig <3 Jag måste faktiskt säga att jag älskar er och det säger jag inte till många ^^ Ni vet vilka ni är!

Tråkdag

Idag är det verkligen en tråkig höstdag! Det är mulet, grått, kallt och regnigt.. Det finns absolut inget att göra och ingen att vara med eftersom alla redan är upptagna med diverse saker eller, bortresta! Då kan man ju fråga sig vad jag har ägnat mig åt denna dag? Eftersom jag vaknade tidigt (kl 9..) så har jag idag gjort följande;
* Uppdaterat bloggen
* Laddat in bilder från kameran i datorn
* Städat mitt rum
* Möblerat om
* Strukit
* Tittat halvvägs in i en film som typ var den konstigaste jag sett i hela mitt liv, tillsammans med Lollo och mamma och skrattat så vi nästan fick ont i magen!
Vad ska man göra nu liksom? Tacksam för förslag! //Hon utan ideér ^^
Men glad kan man vara ändå :D

Rainbow

Såg regnbågen häromdagen, tycker fortfarande den är lika fin som när jag var liten - och kommer nog alltid tycka det!

Parry Hotter

Under den här veckan har jag faktiskt tillbringat ett helt dygn hemma hos Carro! Vi har nämligen bestämt oss för att   ha ett Harry Potter maraton! En jättebra ide tyckte vi båda :D Dock hann vi endast titta på första filmen innan någon somnade (eh tjaa, det kanske var jag som somnade..) men jag hade faktiskt jobbat hela veckan! Så jag fick sova hos Carro i torsdags och i fredags tittade vi på tvåan med Domi :) Det har vart ett jättehärligt dygn, med en av tjejerna som verkligen är viktigast i mitt liv <3
Filmmys it is!
Min provisoriska säng :D Haha vem sover inte gott i denna sängen liksom?! ;)

NY

Tidigare i våras var jag ju i NEW YORK! Det var första gången jag var där - definitivt inte den sista! Så himla häftig stad! Det finns så otroligt mycket att se, uppleva, göra och bara fascineras av! Man skulle behöva vara bara i NY ett år för att hinna allt man vill ^^ Här kommer lite bilder för den intresserade ;)
Rockerfeller Center nerifrån!
Central Park!
 
Lunch i Bryant Park!
 
Så enkelt och rakt - budskap som går rätt in i hjärtat.
Den som inte känner igen denna figur behöver definitivt gå om skolan!
Kanske en del 2 kommer senare, skulle ni vilja det? :) Nu ska jag iaf gå och äta frukost, så ha en bra dag allihopa :D
 
 

Nytt i garderoben!

I somras när vi var på Sverige-turne åkte vi självklart förbi Gekås i Ullared! Det är ett fantastiskt ställe, jag älskar det  :D Man får ALLTID med sig saker hem därifrån, detta var vad jag hittade i klädväg!
* Strumpor
* Vit t-shirt med Bruce Springsteen tryck
* Svart figursydd topp
* Vit och blå-randig tröja
* Bandeu samt vanlig BH
* Vit-svart partytopp (eller vad man ska kalla det ^^)
* Blå tjocktröja
* Ljusblått linne
Mucho nöjd med mina inköp! :D

Ny favvolåt

Nause - Hungry Hearts
(Gangnamn style är inte så illa heller för den delen)
Dessa låtar gör mig på så himla bra humör! Jag älskar beatet, jag älskar att man inte kan stå still när man hör låten, jag älskar att man inte kan ha den på låg volym. Dyker denna låt upp när jag är ute och kör, då kan ni räkna med att min bil blir Party-bilen med stort P! Synd bara att högtalarna redan är sprängda.. ;)
Fler tips på bra låtar, alla kategorier? :D
 

Onsdag mitt i veckan

I onsdags träffade jag min fina fru som gjort ett litet hål i sitt veckoschema för att kunna klämma in en middags-dejt!  Det var verkligen roligt att träffa henne igen, jag har saknat henne. Vi middagade, efterrättade och gick en promenad innan vi kom fram till att jag borde sova där. Jättemysig kväll och natt, bästa på mycket mycket länge <3
Los dos frugos, förhoppningsvis forever!

Fest!

Är det någon hemma i hushållen som tittar på X-factor? Jag och min syster brukar faktiskt titta och det är särskilt ett framträdande som har satt markanta spår.. Någon som kan gissa? 
För er som inte kan gissa eller som gissade fel, kan jag säga att det är de två killarna som sjöng "fest hos Abdullah". Herre min gubbe säger jag bara! Den är livsfarlig, sätter sig på hjärnan på en gång! Den har ju en text i klass med "barbie girl" bägge har lika värdelösa texter ^^ Däremot är den rätt rolig, iaf om man tittar på hela framträdandet och inte bara lyssnar på låten :D
Fest! (inte hos Abdullah..) ^^

Dagens tanke..

försvann totalt ur min hjärna! Jag hade en sjukt bra fundering vid tunnelbanan, men den försvann visst på bussen hem någonstans..

Tisdagen

God eftermiddag/kväll!
Idag har jag jobbat igen, och dessutom fått veta att jag får fortsätta jobba även onsdagar och torsdagar :D Detta är ungefär den bästa present någon hade kunnat ge mig för tillfället eftersom jag faktiskt älskar mitt jobb och trivs otroligt bra! <3 Underbar tisdag med andra ord! Nu har jag haft en halvtimmes rast innan Carro (typ nu) förväntas dyka upp! Vi ska nog vara nyttiga och duktiga, gissa vad vi ska göra? ;) 
Hoppas ni har haft en minst lika bra tisdag som jag! :)
Kom nu kvinna!

Stängning

Numera jobbar jag stängning på måndagar, wohooo! Det betyder i praktiken att jag är kvar till 18.15 och kommer hem vid 19.00. Hejdå måndagen får man väl ta och säga.. Aja, man ska vara glad att man har ett jobb! Dessutom kan jag (lite stolt) säga att jag tryckt i mig 2,5 äpplen idag! Good work work! Hur har din måndag varit? :)

Ett liv

Nu ska jag nog ta och skaffa mig ett liv denna vackra lördagskväll! Hoppas ni får en bra lördag, vad ni än gör! ^^
Dags för freeeeedags myyyyyyyyyys! Och glöm inte att rösta på team Bagge i körslaget ikväll! De ligger mig extra varmt om hjärtat! 

Bokmalens sida

Eftersom jag är lite efter min tid kan jag meddela att jag håller på att tugga mig igenom Jens Lapidus böcker för tillfället. Jag har läst ut Snabba Cash och håller just nu på med Aldrig Fucka Upp. Jag gillade Snabba Cash främst eftersom den är annorlunda från vad jag mestadels brukar läsa, den handlar om saker som är aktuella idag och som jag inte vet så mycket om - alltid spännande att få veta nya saker och uppleva andra människors situationer och val genom livet. Jag rekomenderar den!
En annan serie jag läst var Stig Larssons Millenium som består av 3 böcker. Gillade den andra och den sista boken bäst, kanske för att man där får följa Lisbeth Salander lite närmare - hon är en väldigt spännande person. Rekommenderar dem verkligen, jättebra skrivna!
Har ni några bok-tips såhär in på höstkanten?
Lite goda saker är en självskriven regel när man läser böcker!

Musik-tips!

Nause - Hungry Hearts
A-teens - Floorfiller
Gangnam Style
Italobrothers - Jump Jump Jump
Owl City, Carly Rae Jepsen - Good Time
Die Ärzte
Haha jag vet, jag har väldigt knäpp och blandad musiksmak men har härliga minnen till dem alla! :D Har du några glada musikminnen att dela med dig av? :)

Äppelfabriken

 
Den här sommaren har jag också bla varit på Äppelfabriken med min fina syster! Det är verkligen jättemysigt och goda saker har de också! Nu på hösten kan man åka dit och göra must av sina äpplen om man vill, ett hett tips till alla med äppelträd på trädgården :)

Önskemål

Någon som har några specifika önskemål på vad som skulle vara kul att läsa om här på bloggen? Mer bilder, Dagens Outfit, Konversationer, Djupa tankar, Min Dag eller vad önskas? Alla åsikter är hjärtligt välkomna!

<3

Fina älskade underbara vän <3 Vad hade jag gjort här hemma om inte du fanns? Du är guld värd! <3

Så fin dag <3

Åh det var en så himla fin och solig dag idag, solen gör verkligen att livet blir lite bättre! Det är såna här dagar jag älskar med hösten!
 
 
 
 
Kärlek till soliga, varma höstdagar <3

Mina barn <3

*sitter på ett gungbräde med en 2-åring*
2-åring: Inte fortare!
Jag: Inte fortare?
2-åring: Nej inte fortare, SNABBARE!
Rätt ska vara rätt, det har ju mitt kära barn rätt i ^^


En öl

Måste ju bara sticka in att jag total-älskar "En öl"-reklamen, ni alla borde veta vilken jag menar! Helt genial reklam, men kommer ihåg den, man får glada och positiva minnen och man blir törstig! Dessutom älskar jag textraden "åh, shit vad gott! Eeeen öööööööl!" Hahahahahaha. Tummen upp för den! Har ni någon favvoreklam? :D 

Come give me love

Ted Gärdestad - underbara människa <3 hur kan man komma på sån fin och underbar musik? En av mina absolut största idoler och en självklar favorit. Han borde ha en stjärna i Hollywood på Walk of Fame! 

Barca Barca Baaaarcaaa!!

Har även varit i Barcelona med Lovisa min kära Biff! Den resan går inte att beskriva, det är något av det galnaste jag varit med om.. Så till alla som inte var med - too bad for you! Moahaha skoja bara ;) Men det var en fantastisk resa överlag! <3
Förra resan tillsammans ^^

Back in business

Var tillbaka på min gamla förskola idag - det var verkligen kul att komma tillbaka för jag har saknat alla där! Desto bättre blev det ju dessutom när alla barn ville kramas, prata och leka med en hela dagen :)) Konstigt egentligen hur man fäster sig vid barnen, men jag känner verkligen att de är mina barn på riktigt - jag har ca 36 barn helt enkelt! ^^ <3 Och jag tycker om dem alla extremt mycket!

Kom alla mina små kycklingar...?

Är det någon som kommer ihåg den här leken "kom alla mina små kycklingar!" som man lekte när man var liten? Hoppas ni minns, annars har ni ju inte haft en normal barndom.. ;P Iaf så lät det såhär på min tid;
Kom alla mina små kycklingar!
Vi törs inte!
Varför inte?
För vargen står i mitten!
Vad äter han?
Kött!
Vad dricker han?
Blod!
Kom ändå!
Så lät det ju förr eller hur? Numera låter det tydligen såhär..
Kom alla mina små kycklingar!
Hurdå, vargen står i mitten!
Spring!
Jag menar, hallå? Vad hände här liksom..? Man hänger ju inte alls med i dagens för-snällade lekar.. ^^

Tralala-la!

Saknat mig och mina små skojigheter här på bloggen? Nu är jag temporärt tillbaka!
På senaste tiden har jag faktiskt tittat på bägge premiär-avsnitten av X-factor (tro det eller ej, men det var gaaaaalet länge sen jag bara satt en timme och tittade på ett program på TV!) Måste ju erkänna att en del är sjukt duktiga och mina nya inspirationskällor ;) En av dessa är inte Marie Serneholt direkt, men hon har fått mig att börja lyssna på "Floorfiller" med A-teens igen! Jössös, jag lyssnade sönder den som liten, har den tom på skiva! Min barndom har ju bara älskvärda musik-minnen :D
Jag och min vackra syster som varit och är med mig genom livet! <3

RSS 2.0