21

 
Ja, på onsdag fyller jag år igen. 21 år detta året till ära. Herre min hatt, 21 år. Jag är gammal nu. Närmare 25 än 15 som Hanna glatt påminde mig om. Jo tack du..
Känner ni er gamla som ska fylla 21 år detta året? Ja inte du då, Lulu, du ligger ju ett år efter.. ^^
 
En 3 år gammal bild (och jag ser ju typ fortfarande likadan ut, tycker ni inte?!) Det är som man säger, en skönhet åldras aldrig :)) Haha, skoja bara! Men glöm inte bort att gratulera mig ;)

En gardinstång

Fröken; Vad önskar du dig i julklapp?
5åring: Hm, jag vet inte... Eller jo nu vet jag! Jag önskar mig en gardinstång.
 
Eh, ja. Vad ska man säga om det...?

Tack <3

 
Jaa, eftersom jag inte kan ladda in bilder i min dator för tillfället får ni bara gamla bilder. Men jag hoppas att även detta ska kunna åtgäldas snarast!
 
Jag vill iaf passa på att tacka alla mina fina vänner för alla julklappar, allt stöd och all uppmuntran jag fått under julen och de senaste månaderna! Det har verkligen betytt mycket för mig, mer än vad ni kan ana. Att bara få ett sms, ett brev eller ett telefonsamtal, och speciellt att få det när man behöver det som mest. Ni har verkligen räddat mig som människa och fått mig att kunna stå igen, trots att jag bara velat lägga mig ner för alltid. Jag älskar er allihopa och jag hoppas att jag en dag kan få ge tillbaka allt det som ni har givit till mig. Vänner är det bästa som finns <3

Jobba

Jaa, imorgon lockar då åter jobbet. Dessutom är det jag som stänger, party party! Jag älskar faktiskt mitt jobb, det måste jag erkänna. Även fast det kan vara riktigt jobbigt och fruktansvärt uruselt så skulle jag inte vilja göra någonting annat. Att veta att man är behövd, att man gör något för någon annan och att det är viktigt och uppskattat - den känslan går liksom inte att beskriva. Love på mitt jobb och alla dessa underbara personer jag jobbar med! <3

Jädra bra låt såhär in på det nya året!

Ronan Keating - Life is a rollercoaster
 
Yes I love it. Den är lite lagom skön sådär (för den som förstår vad jag menar med det ^^)

Sämst!

Jaa, jag vet att uppdateringen hod fröken Hatt är sämst just nu och har varit i x antal veckor och för er som känner mig vet ni ju vad det beror på! Men jag ska åtgärda problemet snarast, promise!

RSS 2.0