Psykologilektionen

HAHAHAHAHAHAHAHA helt klart dagens bästa XD 6 stycken fick gå ut och resten av klassen fick läsa en historia. Sen fick en person utanför i taget, komma in, höra berättelsen och berätta vidare. XD Här är ett litet sammandrag.

Person som läst berättelsen till person 1;
En norrman, en svensk, en finsk och en gravid sitter på en bänk och samtalar. Två zigenare kommer och slår sig ned på den andra bänken mittemot, de är mörkhyade och man kan lätt tro att de är smutsiga. Finsken säger något till svensken och samtalet tystnar.
Plötsligt flyger svensken upp och knivskär norrmannen. Den gravida kvinnan som egentligen är en civilpolis, griper den skyldige medan zigenarna reser sig och går.
Person 1 *ser lätt förvirrad ut och börjar berätta för person 2 som kommer in i rummet*: ...
Nånstans mellan person 3 och 4 låter det; Ah, jag fattade inte riktigt, men det var typ en norrman, en svensk och en gravid kvinna som var civilpolis. Sen kom det två smutsiga zigenare och sen blev alla halshuggna.. Eller nä vänta! Det kanske bara var en som blev halshuggen!
Sista historien löd; Det var en svensk och en gravid kvinna som var polis... eeeeeh... och sen blev typ alla halshuggna...? Och Batman var där också! Och norrmannen gjorde ingenting!
HAHAHAHAHAHAHAHAHA behöver jag ens nämna att jag låg på bänken och skrattade? Det gjorde nog hela klassen XD Vet inte om man fattar här, men vansinnigt kul var det ialafall! Bästa lektionen på LÄNGE!

Kommentarer
Postat av: nattiz

hahahahaha asså vart fick jag halshuggna ifrån ? xD

och det var en bellman som kom in inte batman xD haha så kul xD



kraaaam

2010-11-19 @ 15:30:09
URL: http://nattiwz.blogg.se/
Postat av: Lulujka

Ja det var ganska skoj ^^ <3

2010-11-23 @ 21:03:19
URL: http://lulujka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0