Avslutning i skolan

Hahahaha min granne numero uno skrev en så klockren beskrivning av skolavslutningen i skolan :D Kopierar den här, men den är hennes från början! (http://lulujka.blogg.se/index.html)

"Hahaha skolans julshower är alltid för festliga. För någon anledning involverar det alltid:

1. En person eller grupp som inte kan sjunga respektive spela
2. Viktor Rydbergs "Tomten" - den längsta och segaste juldikten skriven, som oftast läses av en människa med monoton röst som tröttnar på dikten själv innan nått slutet.
3. Nyckelmannens högfärdiga version av "O helga natt". En lärare på skolan som har som tradition  att alltid stolt framföra denna klassiker vid julavslutningen. Lika kul varje år. Gabriella kom på den grymma idén om att vi skulle hålla upp våra nycklar i luften och lysa med tändare bakom så att man ser nycklarna tydligt. (Vi kallar honom nyckelmannen därför att han alltid har nycklarna framför sig i en slags "redo för att spetsa eleverna som kommer i min väg"-ställning.
4. Ett knarkigt tal från rektorn. Saknar totalt röd tråd och lämnar en mer frågande än upplyst. Detta år pratade hon om att vi - likt dyngbaggar -ska lära oss gnistra och glimma. Helt fascinerande att höra till hennes tal.
5. En halvhjärtad och tragisk allsång."

Hahahahahaha :D Det enda jag inte håller med om är "Oh helga natt" FANTASTISK version! ;D


 

Kommentarer
Postat av: Lulu

Hihi vilken gammal och söt bild på oss! :D Och ja O helga natt är i alla fall underhållande.. synd att det var sista gången vi fick se den :( <3

2010-12-30 @ 11:50:09
URL: http://lulujka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0