Glad Påsk!

Glad Påsk på er alla i cyberrymden! Hoppas den blir full med gula saker, kycklingar, påskägg fulla med godis och ägg! Och självklart sol, glädje och kärlek :D Har ni gjort något speciellt i påsk? Eller ska ni göra något speciellt idag? :) Hur min påsk blir vet nog de flesta, och antar att majoriteten av er är gröna av avund! ;)
Ska man hoppas på två såna här stora ägg som man fick förra året kanske? ^^

<3

Hittade den här bilden på datorn, är vi charmiga eller är vi charmiga?!?! xD

Denise är systemmyndig!

Och det märktes ganska väl när jag följde med henne till systemet på den stora dagen! Kolla bara resultatet.
Varför ta det lugnt när man kan köra all in? ;D

Världens finaste hund

Blir man inte lite kär i henne?

Ö-valet

Vi har ju haft ett litet val här ute på vår ö som handlade om bostäder. Vill vi ha dem som endast bostadsrätter eller vil vi ha kvar en del hyresrätter? Hur man än tycker, stod modertarerna utanför bussen när man var påväg hem och tvingade på en en påse med diverse saker.. Aningens irriterande att få en påse uppkörd i ansiktet när man inte har någon annanstans att ta vägen, men det innehöll ju en del goda saker, bla detta!

Ren och skär dårskap

Är det bara jag som tycker att de här servetterna är ganska väldigt brutala? Vad är det för dåre som vill ha såna här i sitt hem?? Tur iaf att jag varken heter Sixten eller Torkel..

Shopping med Lovisa

Jag var i stan med Lovisa en dag och sprang runt, och då köpte jag dessa byxor! Vad tycks?

Högt

Vi är långa där jag bor. Därför sätter vi gärna papperskorgarna på halva lyckstolpen. Eller så är det bara för att jävlas med dem som är lite mer av normal längd!

Goodiebag

En dag var jag med Carro, Domi och Nattiz i V-by och hämtade goodiebags på en nyöppnad hårsalong i K5 ^^ Sen gick jag runt lite med Nattiz som skulle ha en snowboard :) Under tiden hann Domi klippa sig, och sen åt vi lunch tillsammans i VällingeHus :) Mycket trevlig dag :D
Detta fick jag i min Goodiebag! En (väldigt bra!) spray som gör håret lockigt, samt godis (som jag själv la ner xD) och ett läppglans ^^

Biograf Falken

I början av Mars gick jag på bio med Hanna, Denise och Niklas i Jakan. Det var en liten biograf som hette Biograf Falken och var lite billigare än vanliga biografer. Den visade sig också vara extremt liten (2 rader) och att vi var de enda gästerna för kvällen xD Med andra ord hade vi en hel biograf för oss själva :D Det är ju inte varje dag man har det!
Man kunde ju både prata under filmen, stå upp och dansa loss när man kände för det! Vilket var ganska exakt det vi gjorde :D

RSS 2.0